( ... termék )

2018 máj. 21, hétfő
joomla templates

Szabályok, feltételek

E-mail Nyomtatás PDF

Szavatosság

Termékek: kézi-, váll-, háti-, öv-, bevásárló-, derék öv-, akta-, alkalmi táska, pénztárca, okmánytok.
Alapanyag: bőr, műbőr, nylon, vászon, szalma, lakk
Minőségi osztály: I.

Használati utasítás

Termékeink divattáskák, ebből adódóan terhelhetőségük mérettől és alapanyagtól függően korlátozott.

Bőr és műbőr alapanyagokból:

  • Kézi és válltáskák: 1.5 - max. 2 kg,
  • Sport- és hátitáskák: 2 - max. 5 kg,
  • Bevásárlótáskák: 4 - max. 5 kg,
  • Utazótáskák: 6 - max. 10 kg,
  • Alkalmi táskák: 0.5 - max. 0.8 kg.

Nylon és textil alapanyagokból:

  • Sport- és hátitáskák: 1.5 - max. 3 kg,
  • Bevásárlótáskák: 2 - max. 3 kg,
  • Utazótáskák: 3 - max. 6 kg.


A vásárlók minőségi kifogásairól szóló 4/1978 (III. 1.) BKM rendelet alapján a nem tartós fogyasztási cikkekre 180 napos szavatosság van érvényben. A szavatosság kizárólag anyag vagy gyártáshibából eredő meghibásodásra vonatkozik, azaz a használatból eredő károkra - úgymint tankönyvek, nehéz sporteszközök, kemény éles vagy hegyes tárgyak okozta belső illetve külső mechanikai sérülések (szakadás, dörzsölés, lakksérülés, szándékos rongálás) - nem terjed ki. Az alkalmi táskák felülete fokozottan érzékeny! A termék nem vízálló. A hátitáska mindkét vállpántját viselni kell.

Tisztítás: műbőr és nylon esetén semleges mosószeres, langyos vizes ronggyal óvatosan történhet. Bőr, szalma és textil alapanyagú táska tisztítását bízza szakemberre!

A vevő a szavatosság feltételeit elfogadja, melyet a vásárlás tényével igazon!

Garanciális ügyintézés

Az Italy Trend megpróbál megtenni mindent annak érdekében, hogy Önhoz már csak kíváló minőségű termék jusson el, ám ennek ellenére előfordulhat, hogy garancális igényeivel kell fordulnia hozzánk. Ebben az esetben, kérjük, küldje vissza a terméket vagy hozza el személyesen. A garanciális ügyintézés esetleges postaköltségeit minden esetben a vevő állja.

Szállítási és fizetési feltételek

A megrendelések házhozszállítását a Magyar Posta végzi. Az eladó kötelezettséget vállal, hogy a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül a terméket a szállítónak kiszállításra átadja.

Kérjük, hogy rendeléskor munkaidőben - azaz 09.00-17.00 óra között - elérhető szállítási címet és telefonszámot szíveskedjen megadni (akár a lakás, akár a munkahelyi címét, telefon számát).


Fizetési módok:

A kiszállított termékek árát és a szállítási díjat:

Készpénzzel a csomag átvételekor egyenlítheti ki.


Áraink az ÁFÁt tartalmazzák (bruttó, végfelhasználói árak)!

Az ItalyTrend által készített, és logóval ellátott képek szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk  csak az ItalyTrend írásos hozzájárulásával és engedélyével lehetséges! A szerzői jogok megsértése polgári jogi jogkövetkezményeket vonnak maguk után, melyet az ItalyTrend jogi úton érvényesíthet.

Bejelentkezés


Oldalainkat 32 vendég böngészi